Sunday, November 13, 2011

CAMINAR ÉS SALUT



Com ja us vam comentar ahir, un dels objectius principals de la caminada del proper diumenge és fomentar els hàbits saludables.


En aquest sentit, existeixen evidències científiques que demostren que una vida físicament activa protegeix fonamentalment contra el càncer de mama i colon. A més a més, l'activitat física ajuda a regular el pes dins uns límits adequats.


NINGÚ ÉS MASSA JOVE O MASSA GRAN PER MANTENIR UNA VIDA ACTIVA.


A continuació us presentem unes quantes recomanacions per portar una vida activa.


En adults és aconsellable un exercici moderat de 30 minuts 5 cops per setmana. Tanmateix, aquest exercici el podem incorporar en els nostres hàbits quotidians; treure el gos a passejar, anar a fer encàrrecs a peu, pujar escales en lloc d'agafar l'ascensor, tenir cura del jardí o de l'hort...


I a més a més si fem esports aeróbics com la natació, ciclisme, senderisme, còrrer... un parell de cops per setmana millor que millor, eliminarem calòries i cabòries


En nens i adolescents és aconsellable un exercici de 60 minuts un parell o tres dies a la setmana. En aquest sentit, l'entrenament d'un esport d'equip serà una bona solució i a més a més fomentarem el treball en equip, la cooperació i la solidaritat.


Demà us demostrarem que no cal agafar el cotxe per desplaçar-nos per Vallromanes.






No comments:

Post a Comment