Saturday, November 12, 2011

VALLROMANES CAMINA PER LA SALUT

La Roca Foradada




El proper diumenge 20 de novembre, portarem a terme la primera edició de VALLROMANES CAMINA PER LA SALUT.


Lluny de la vessant més esportiva d'altres activitats que organitzem els Trinxacadenes i els Trinxacames, un dels objectius d'aquesta caminada és fomentar tot allò que tingui a veure amb hàbits saludables.


Per començar presentem dos recorreguts molt asequibles i no menys atractius amb unes distàncies de 7 quilòmetres el circuit per muntanya i d'1,5 quilòmetres el circuit urbà. Per tant, no hi ha excuses per quedar-se a casa. En aquest sentit, el circuit urbà es pot fer amb cadira de rodes i cotxet de nen petit


Tanmateix, els propers dies us anirem parlant dels centres d'interès i dels tresors que hi ha amagats a cada itinerari.


Per altra banda, aquesta caminada també té una vessant solidària i la totalitat de l'import recaptat amb les inscripcions anirà integrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (Delegació Catalunya).


La sortida serà a les 10 del matí a la nova pista poliesportiva coberta i ja podeu comprar els tiquets a un preu de 5 Euros a l'Ajuntament, al Casal, al Bar La Plaça i a la Farmàcia Guanter.


Per cert, els menors de 12 anys tenen l'inscripció gratuïta i per tant no cal que compreu el tiquet per ells.


No perdeu aquesta setmana el fil d'aquest blog, cada día us anirem fent cinc cèntims de diferents qüestions de la VALLROMANES CAMINA PER LA SALUT



No comments:

Post a Comment