Tuesday, April 23, 2013

LES FONTS DE TEIÀ


                                          La Font del Vedat

Al voltant del quilòmetre 9 de la caminada llarga veureu que a mà esquerra deixeu una font molt curiosa. Una font situada en una petit planell amb l' estructura feta de pedra i quan cau brolla aigua, aquesta va a parar a una petita basseta on hi podem veure capgrossos. Tanmateix, allò més curiós és la ubicació de la font, d'esquena a Barcelona i de cara a la muntanya. Aquesta és la font del Vedat.

El recorregut també passarà a pocs metres de les fonts dels Ajupits I i Ajupits II i si us desviessiu uns centenars de metres més enllà podrieu trobar la de les Perdius, el Botxer, del Senglar i el Grill, totes elles al voltant del Refugi del Vedat.
Per tant, ja tindreu l'excusa perfecte per tornar un altre dia a caminar per aquestes contrades de marina farcides de camins i corriols.

De ben segur tots aquests indrets no estarien en el bon estat en el qual es troben actualment si l'ADF de Teià no fes la tasca de recuperació i conservació que hi fan.

Properament us facilitarem una descripció aproximada del recorregut, indicant-vos on trobareu els avituallaments, les pujades, els trams de baixada...

No comments:

Post a Comment