Saturday, December 7, 2013

L'ECOGOT


Avui us parlarem d'una de les novetats més importants que presenta aquesta edició de la Vallromanes Camina per la Marató, l'ecogot.
Un dels principals objectius que té el Club BTT Trinxacadenes és el respecte pel medi ambient, en aquest sentit, un dels reptes que ens plantegem a curt termini és minimitzar els residus que produim quan organitzem qualsevol activitat sigui en bicicleta o a peu.

A tall d'exemple a l'última edició de la Trinxacames és van gastar 1500 gots de plàstics no reutilizables i mica a mica la tendència ha de ser d'utilitzar productes reutilitzables i evitar envasos i bosses prescindibles.
Enguany farem servir la Vallromanes Camina per la Marató de banc de proves. Diumenge vinent quan feu la inscripció o bé ens entregueu el comprovant d'inscripció, rebreu un got amb un anclatge que podreu portar còmodament a la cintura. Durant tota la caminada l'haureu de portar a sobre i quan arribeu a l'avituallament en podreu fer ús.

D'aquesta manera ens estalviarem uns quants centenars de gots de plàstics no reutilitzables i tindreu un nou obsequi Trinxa que s'afegeix a les samarretes, buff, camtimplora...

Ens veiem el diumenge 15. D'aquí dos o tres dies us farem cinc cèntims del recorregut.



No comments:

Post a Comment