Tuesday, April 26, 2011

EL RECORREGUT 2ona PART. ELS MIRADORS

Vista de Barcelona tot pujant a Can Gallemí un dia gris. Imagineu-vos un dia clar!!!


Sortim de l'avituallament del coll de Can Gurgui tot seguint el GR-92 per on ja anem caminant des del Coll del Clau. Aquest GR en sentit nord ens duria fins a Port Bou i en sentit sud fins a Ulldecona. Aquest tram que estem fent correspon a la setzena etapa entre el Coll de Can Bordoi a Llinars i el coll de Font de Cera a Alella.


Uns metres més endavant ens enfilarem per un corriol a mà esquerra. Ara comença la pujada forta, però també el camí de les vistes panoràmiques. En un quilòmetre pujarem uns 150 metres, però caminat molt tranquilament amb 20 minutets sereu a dalt i en un revolt veureu Barcelona, al següent quedareu davant de mar, cent metres més enllà us apareixerà el Montseny...


Pels que correu, ara és el moment de tirar de cames i pulmons, però penseu que en 7 o 8 minuts ja sereu a dalt.


Quan arribem a Can Gallemí, comença l'hora de baixar. La distància d'aquest corriol que farem ara són 1800 metres, el principi i el final del sender són força còmodes, però a la part central el terreny està molt erosionat i cal estar atent per tal de no relliscar. Però no patiu, que fent-ho mica a mica no presenta cap dificultat.


Tanmateix, si teniu bastons de caminar tant de pujada com de baixada us aniran molt bé.


Si ho feu corrent, prepareu-vos per emocions fortes.


Quan sortim del corriol desemboquem a una pista i ara tot passant per la Font de Can Gurgui, tenim un quilòmetre molt cómode fins el segon avituallament.


És hora de beure, menjar ganyips i preparar-nos per afrontar el tercer sector, una consecució de quatre boscos, el de cal Lairet, cal Tàvec, cal Cabrit i la Baga de Can Maimó.


Però això no toca explicar-ho fins dijous.

No comments:

Post a Comment